SENIORPARKER ER ET BUD PÅ FREMTIDENS BOLIGFORM FOR ÆLDRE

img_0123.jpg

Udgivet den 11. april 2014 af Seniorparker19. december 2016

Flere og flere ældre har i mange år været tiltrukket af ideen om at flytte sammen med andre. De ydre rammer skal også helst være i orden. Ikke for megen plads at holde og varme op, ikke for mange trapper, og ikke for langt fra alfarvej. Men for de fleste er det at flytte sammen med andre ikke noget man bare lige gør. Hverken som ung eller som gammel.

Der ligger en masse overvejelser bag – for man skal jo ikke først og fremmest flytte sammen for at slippe for noget, men snarere for at vinde noget. Og det er ikke nok bare at have alderen tilfælles. Der skal andet og mere til.

Fælles interesser er godt – fælles livssyn måske endnu vigtigere. Og så er det vigtigt at gøre sig klart, hvor ens egne grænser går. Hvor meget har man tid og lyst til at engagere sig i fællesskabet – og hvad man forventer sig af andre?

Seniorparker – en anderledes mulighed
For mange – unge som gamle – kan tanken om et bofællesskab med andre godt virke afskrækkende.
Tænk hvis man fortryder og alligevel ikke bryder sig om at have mennesker omkring sig – hele tiden. Nej, det er nok for meget.

Det er her Seniorparkerne komme ind i billedet, som et anderledes bud på, hvordan man kan tackle både sine sociale og sine helbredsmæssige behov i den takt og på de tidspunkter, der passer én bedst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

scroll to top