Ik ben nu zo vaak geblokkeerd dentro de zeer

Ik ben nu zo vaak geblokkeerd dentro de zeer

Product reviews nine.948

Ik ben nu zo vaak geblokkeerd en zeer onterecht zo wel op myself post zo wel op me personally telefoon nummer . Ik begrijp niet waarom ik steeds geblokkeerd keyword dentro de me geen uit base keyword gegeven ik vind dat ik er gewoon op mag hoop op reactie hen finest boos er op

We verwachten van al onze leden dat ze zich aan de regels houden zodat Badoo voor iedereen een leuke, veilige durante gezellige plek blijft.

Als uw profiel is actually geblokkeerd, dan is actually dit omdat you onze communityrichtlijnen heeft geschonden. Als you van mening curved dat you onterecht bent geblokkeerd, dan kunt you contact opnemen fulfilled ons supportteam thru: badoo/feedback. Weet alstublieft wel, dat wanneer de- blokkade best are geplaatst, onze beslissing definitief is actually en er geen uitzonderingen worden gemaakt.

Waardeloos software meest is nep durante heb me…

Waardeloos application meest is nep en heb myself abonnement opgezegd durante ze hebben dagen daarna nog steeds geld van me rekening afgeschreven slechte zaak dit neem hier geen abonnement ik heb een een terug boeking gedaan hopen dat ik me geld terug krijgt

Het spijt ons te horen dat u een probleem ervaart came across de annulering van uw abonnement. Laat alstublieft een bericht achter voor ons supportteam via: badoo/feedback. Ons team zal uw gegevens emergency room dan bij kunnen hallen en kunnen you hier het beste mee helpen!

Vergeet alstublieft niet om get in touch with op te nemen vanaf het emailadres dat gekoppeld staat aan uw profiel, voor een snelle afwerking.

Is actually dit een domicilering mss?

Wat ik niet snap? Ik hoor hier mensen zeggen na 1x betaald te hebben dat er geld vn hun rekening gaat,kunnen ze dan zomaar aan jullie rekeningen? Ik zelf heb al op badoo geweest maar nooit out-of nooit betaald, ik ga ervan uit om iemand leuk te leren kennen betaal ik niet,grof gezegd ik betaal niet voor een son te vinden ??

Wat fijn om te horen dat you geniet van Badoo en al enige tijd onderdeel bent van onze neighborhood! Het verrast ons alleen wel dat https://hookupdates.net/spiritual-dating-sites/ u ons een negatieve beoordeling gaf.

Zou u willen toelichten waarom u ons een onvoldoende heeft gegeven? Wij horen uw opinions namelijk back graag zodat wij weten hoe wij uw ervaring kunnen verbeteren.

Leuk most useful

Bedankt dat you de- tijd nam om een review more than ons te schrijven! We zijn blij te horen dat you tevreden bent fulfilled onze services en plezier heeft op ons program. Wij hopen dat u binnenkort een bijzonder persoon ontmoet op Badoo!

Hoe kom ik in touch heb al mails…

Hoe kom ik connected heb al mails gestuurt emergency room zijn fotos en een membership op mijn naam gemaakt wat ik niet heb gedaan ??????op naam manuela

Het spijt ons te horen dat iemand een profiel heeft aangemaakt came across uw gegevens. Deze situaties zijn zeldzaam durante we nemen ze heel serieus. Om dit zo snel mogelijk op te lossen, zou ik u willen vragen om contact op te nemen met ons supportteam zodat wij het profiel zo snel mogelijk kunnen vinden dentro de blokkeren. You kunt ons cluster bereiken thru: badoo/opinions. Voor een snelle afhandeling adviseren wij you om wat screenshots mee te sturen van het profiel zodat we you sneller kunnen helpen. You kunt emergency room zeker van zijn dat we eraan werken om het profiel zo snel mogelijk te verwijderen.

Een grote neppe bende

Een grote neppe bende. Toen badoo nog gratis was de- ene na de andere date. Nu je moet betalen, niks, nada, noppes. Hetzelfde met Tinder. Ik zat op Tinder eigenlijk vanaf dag step one. From inside the 7 days tijd zo een paar times kunnen krijgen, nu jaren afterwards moet je betalen en helemaal niks. Gewoon step 1 grote oplichtersbende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

scroll to top